Cada quant de temps cal canviar les cortines del saló

Si vols saber cada quant de temps cal canviar les cortines del saló, a Pujadas i Martí et donem les claus. I és que no tothom sap que la vida útil d’una cortina també té una caducitat.

Per això, hem redactat aquest article que esperem que et resulti interessant.

 

Cada quant de temps cal canviar les cortines del saló

Les cortines d’un habitatge se solen triar quan ens disposem a entrar-hi a viure. S’escullen en funció dels nostres gustos, de la decoració de l’habitació on es troben, de les tendències del mercat de la roba de la llar, etc. Per això, moltes vegades les cortines que tenim a casa nostra no són acords als nostres gustos actuals. I fins i tot hem anat renovant els nostres mobles i ara ja no combinen de la manera que al principi ho feien.

En tots dos casos els indicis ens assenyalen que ha arribat el moment de canviar-les. Però aquestes no són les úniques pistes que podem trobar per ser conscients que ha arribat el moment de canviar les cortines. Hi ha molts altres. I, perquè en sigues conscient, des de Pujadas i Martí hem recopilat els que considerem més importants. Són els següents:

  1. Que apareguin esfilagarsades o deteriorades (forats de mida petita, vores desgastades, etc.) potser és el més obvi dels aspectes.
  2. Quan han perdut color íntegrament o en algunes parts. Això fa que la cortina llueixi vella i, per extensió, tot l’espai on es troba.
  3. En els casos en què la cortina tingui alguna taca difícil que no hi ha manera de fer desaparèixer.
  4. Quan la cortina té una forma desfasada que recorda altres temps i l’estil dels mobles que l’envolten ja no hi encaixa.
  5. La més important: no t’agradin. I és que cal ser conscients que els nostres gustos varien duna etapa a una altra de la nostra vida.

 

Nous models temporada 2022

Perquè t’animis a canviar les teves cortines a Pujadas i Martí t’oferim algunes recomanacions que s’ajusten a les tendències de primavera del 2022 al sector. Són les següents:

  1. Estil oriental. S’imposen les cortines tipus cortineta transparent en un to blanc molt clar sobre el qual apareixen detalls de flors estampades. El dibuix té un estil oriental molt romàntic que encaixa amb la decoració de saló, si és d’estil nòrdic o minimalista. També hi ha opcions on la tela de color blanc és més gruixuda o el to està més concentrat. El que fa que la teva cortina sigui més opaca i es pari més la llum que arriba de l’exterior.
  2. Cortina en color verd menta o verda aigua. El color verd aigua (i fins i tot la menta) és un to que resulta ideal per a aquelles cases que es troben a prop de la platja. També les pots utilitzar quan tens salons plens d’elements decoratius d’estils eibicenc o grec. Una altra possibilitat és fer-les servir per a decoracions minimalistes on prima l’ús de colors blancs i de fusta.
  3. Busets de lli en tons naturals. Ideals per als que aposten per tons naturals, terres, marrons o similars als seus salons o habitacions. Els podràs trobar en diferents tonalitats, perquè triïs atenent la quantitat de llum que vols filtrar des de l’exterior. Recorda que ja tem van explicar cóm han de ser les teixits de cortines para cada estança.

 

I recorda que si busques assessorament o inspiració per canviar les teves cortines, a Pujadas i Martí estarem encantats d’ajudar-t’hi. Només tens que visitar-nos o posar-te en contacte amb nosaltres.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *