Cortinas de Velux

Instal·lació de cortines de Velux

La instal·lació de cortines Velux està de moda. Les seves particularitats i funcionalitat l’han convertit en una opció molt vàlida per a totom.

En Pujadas i Martí volem explicar-te com és aquest nou sistema de cortines i com s’instal·la. Per a això hem redactat aquest post. Llegeix-lo amb atenció, especialment si estàs buscant solucions noves per les finestres.

 

Què són les cortines de Velux

La cortina de Velux és un sistema de tancament per a les finestres realitzat en polièster d’alta resistència (fins i tot repel·leix la brutícia) que porta un revestiment especial d’alumini.

Són sistemes de cortinatge que ajuden a retenir la calor de l’habitació en la qual es troben durant l’hivern. Però que també la mantenen aïllada durant l’estiu. Pel que és una embolicat perfecte per la nostra butxaca, ja que ens ajuda a disminuir l’import de la factura de l’electricitat.

Aquest sistema de cortinatge funciona amb les pantalles de l’vidre desplaçant-se sobre uns rails que s’han ajustat perfectament a l’buit en el qual es col·loca. D’aquí que siguin les cortines ideals per a les finestres que es troben a les teulades. Finestres com les que cobreixen les golfes.

cortinas de velux

La cortina Velux també ens serveix per controlar l’accés d’insectes a l’interior de l’habitació en la qual la col·loquem. I és que podem combinar-la amb una mosquitera especial que no impedeix el funcionament de la resta de sistema. Pel que, si vius en una zona especialment procliu a rebre la visita d’aquests convidats no desitjats, no ho dubtis i fes-te amb una cortina d’aquest tipus.

 

Tipus de cortines de Velux

Aquestes finestres de Velux es troben al mercat en diferents colors i amb graus d’opacitat diferents. Per aquest motiu puguis personalitzar el teu cortina escollint la que millor combini amb el teu projecte decoratiu.

Els més foscos permeten que l’habitació quedi completament aïllada de la llum exterior, fins i tot durant el dia. Amb les opacitats (o prisats) intermedis podrem controlar la llum que arriba a l’interior de l’habitació al nostre gust.

Les cortines de Velux, a més, es poden obrir i tancar a gust de l’usuari per permetre l’intercanvi d’aire amb l’exterior. Per a aquesta ventilació podem manipular la cortina de manera manual o amb un sistema elèctric. Fins i tot hi ha models que compten amb uns sensors que s’activen a el sentir la llum o que funcionen amb un rellotge.

Les podem trobar també en múltiples mides i són la solució ideal per a petits espais.

Hi ha models de cortina Velux que combinen diferents tipus de cortines (estores, venecià, prisat, etc.) De manera que pots triar un sistema combinat de cortina per multiplicar les seves possibilitats.

cortinas de velux

Instal·lació de cortines de Velux

La instal·lació de les cortines de Velux és molt senzilla. I és que són sistemes equipats amb uns suports preinstal·lats que faciliten la seva instal·lació. Amb tot això queda la cortina perfectament ajustada al seu lloc en cada moment. Això és possible també gràcies a l’encaix de l’tambor de la cortina Velux en els suports preinstal·lats. Aquests espais són els que hem de cargolar als carrils de la finestra i es troben en els seus laterals. Després d’aquesta senzilla operació ja podrem començar a gaudir de la nostra cortina de Velux.

En Pujadas i Martí recomanem aquest tipus de cortina a molts dels nostres clients. Sobretot quan tenen un espai petit. I és que es tracta d’un model de cortina que crida l’atenció per la seva senzillesa i per les seves múltiples prestacions. Així que, si vols fer-te amb una d’elles, o necessites més assessorament, no dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *