Tendències en cortines per a aquesta primavera

Cada temporada les tendències en moda es transforma apareixent al mercat noves propostes estètiques.

El món de les cortines no anava ser menys i, com a resulta natural, amb l’arribada de la temporada primavera-estiu trobem noves tendències decoratives.

A continuació us presentem les tendències en cortines per a aquesta primavera 2015 i així t’asseguris que la teva llar està a la moda. Presta molta atenció!

Els colors que no poden faltar en la teva llar

Les noves tendències en interiorisme han estat clares i s’han decantat per uns colors en concret. Això no significa que hagis de limitar-te únicament als tons que comentarem en aquesta secció.

Recorda que sempre pots jugar amb centenars de dissenys i patrons de tot tipus.

Verds

Tendències en cortines per a aquesta primaveraEls verds han estat els tons que més protagonisme han adquirit al llarg del que portem d’any. Tot indica al fet que el verd serà, definitivament, el color que definirà els dissenys decoratius d’aquest any.

Tendències en cortines per a aquesta primavera. Els tons verds que se’ns proposen per a la primavera són colors molt més intensos capaços de transmetre’ns molta energia i vitalitat. Al mateix temps aquests colors, enfront d’altres càlids, poden transmetre’ns calma i tranquil·litat.

Per tant ens trobem davant un color que ens ajudarà a buscar l’equilibri i l’harmonia en la nostra llar. Una altra dels avantatges del color verd és que normalment encaixa molt bé en totes les estades de la nostra llar ja que combina a la perfecció amb el color marró dels nostres mobles.

Si et decideixes a provar amb el verd hauries d’animar-te a fer-ho amb el to verd llima: el to estavella de les propostes decoratives per a la primavera 2015.

Blaus

Els blaus són els altres grans protagonistes de les tendències en cortines per a aquesta primavera. Els tons que se’ns proposen de cara a decorar les nostres finestres són els blaus més intensos.Tendències en cortines per a aquesta primavera

Tendències en cortines per a aquesta primaveraDe nou, com ocorria en el cas anterior, es busca aconseguir conjuminar amb un mateix color la tranquil·litat llançada pels tons freds amb l’energia de les seves propostes més brillants.

Si anteriorment parlàvem del verd llima ara hem de fer-ho sobre el blau indi. Fa alguns anys aquest color triomfo al món de la moda i ens acostumem a vestir peces d’aquesta to.

Aquesta primavera el blau indi ha tornat per quedar-se però aquesta vegada ho farà en les nostres llars. Es tracta d’un color molt intens capaç d’aportar-nos serenitat i elegància.

Blanc

El blanc apareix com a complement als últims dos colors que hem comentat. De fet una gran idea per decorar les nostres llars és tractar d’incloure els tres colors en els nostres dissenys.

Per descomptat existeixen molts tèxtils que barregen aquests tres tons de manera que, si ho desitges, podràs incorporar els tres colors a les teves cortines.

Marsala

cortinas tendencias marsalacortines tendències marsala. L’última proposta que et presentem és la que ha estat escollida per l’empresa Pantone, tota una autoritat en el color, com a color pel 2015.

Es tracta d’un color que es troba entre els tons terrosos i els granats.

Aquest to ens remet a la naturalesa gràcies a la seva semblança amb els colors dels fruits del bosc i del vi. També ens remet al colorit d’algunes flors primaverals pel que resulta perfecte per decorar la nostra llar en aquesta època de l’any.

Estampats per a cortines

Els estampats tampoc poden faltar en les teves cortines aquesta primavera. En aquesta categoria trobem una varietat molt àmplia que va des dels estampats en flors més tradicionals als estampats geomètrics i de ratlles.
cortines tendències estampats. Les ratlles han tornat a posar-se de moda i tot sembla indicar que aquesta tendència es mantindrà al llarg de l’estiu.cortinas tendencias estampados

Una bona idea és que et decantis per una tela de ratlles en tons blancs i blaus que remeti a cert estil mediterrani ja que aquesta és una de les propostes de disseny d’interiors que triomfarà al llarg de l’estiu 2015.
Si ho prefereixes també pots apostar per una mica més ètnic i exòtic. Tal com ha ocorregut amb el blau indi la moda ètnica va ser una de les tendències més populars fa alguns anys en les nostres vestimentes.

Ara l’ètnic ha arribat a les nostres llars i, sens dubte, aconseguirà donar-los un toc atrevit i original a les nostres decoracions.