Tendències de decoració en cortines

Tendències de decoració en cortines 2019

Les cortines es renoven constantment gràcies a les seves tendències de decoració en cortines. I és que es tracta d’una part fonamental de la decoració de la nostra llar per aquest motiu les empreses de confecció s’esforcin per oferir noves propostes amb les quals adaptar els nostres habitatges als nous gustos.

En Pujades i Martí estem al dia de totes les novetats que es produeixen en les tendències de decoració en cortines. Per aquest motiu puguem oferir-te un resum d’elles perquè triïs la que més s’adapta al teu estil i als teus gustos.

 

Noves tendències, noves cortines

Encara que les novetats en cortines se solen produir en tots els elements que la componen; des dels sistemes de subjecció fins als teixits amb els quals es confeccionen; la veritat és que és en aquest últim aspecte on se solen fer més canvis. Per això, en aquesta ocasió intentarem explicar-te les últimes tendències en el que a això es refereix.

Una de les tendències que s’imposen en el que a cortines es refereix és el gust pel neutre. Són aquelles que no destaquen en l’estada, que deixen el protagonisme als mobles, que es fundin amb els tons de la pintura, etc. Amb això es pretén crear en l’estada un ambient de pau i serenitat. Per a això es trien tons com els blancs, els crus, els beix, i els grisos clars. Una paleta que aporta llum a l’habitació.

Una altra cortina que s’imposa és la de colors degradats. Es tracta de cortines que ajuden a donar un aire bohemi a la llar ja que el color es va diluint d’un extrem a un altre. Generalment el degradat es col·loca en la part inferior de la cortina, la que està més prop del sòl. Són ideals quan en les estades tenen complements d’estils diferents.

Tendències de decoració en cortines

 

Cortines protagonistes

Per als qui desitgen que les cortines tinguin un punt protagonista en l’estada, res millor que les cortines bicolors. En aquests casos, els colors que se solen triar contrasten entre ells molt; i es deixa la part de color més intens per a la part baixa de la finestra. I és que amb això es pretén afavorir l’entrada de llum en l’estada, de manera que la part baixa sigui més soferta i aguant millor el pas del temps i les taques. Es pot fer en el mateix teixit o amb teixits diferents. En aquest últim cas es tracta que el de major pes es col·loqui sota per a donar consistència a la cortina.

De fet, en l’actualitat el vellut, els brocats i altres teixits poc propensos fins ara per a la realització de cortines, han irromput amb força entre les tendències de decoració. Amb elles s’aposta per la creació d’ambients personals, plens de bohèmia. Visualment són molt agraïdes perquè creen llocs acollidors, en els quals dóna gust estar.

Un clàssic en blanc i negre. En aquest cas la major part de la cortina és de color blanc i el perímetre és en negre. Es tracta d’una opció especialment indicada per als qui desitgen crear un espai elegant i sobri. Això sí, no encaixa en tots els estils decoratius, per la qual cosa cal sospesar bé aquesta opció abans d’executar-la.

Finalment destacar que les cortines amb cortinetes continuen mantenint-se. Això sí, contrastant entre el to de les cortinetes i les cortines principals.

En qualsevol cas, si no tens clar quines cortines triar, veuen a visitar-nos i t’ajudarem a triar adequadament el que millor combina amb la teva llar i allò que et farà sentir millor quan entris en les diferents estades del teu habitatge.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *