Tendència de cortines aquesta tardor 2022

La tendència de cortines aquesta tardor 2022 es resumeix en sis propostes principals que s’han imposat a totes les fires del sector. I és que arribat el mal temps i el fred, casa nostra necessita adaptar-se a les noves condicions climatològiques. Un fet que, per descomptat, també afecta les cortines del nostre habitatge.

A Pujadas i Martí estem al dia de totes aquestes novetats, per això hem redactat aquest post amb què volem orientar-te sobre com són aquestes tendències. De manera que puguis disposar de tota la informació i escollir aquella que millor s’adapti al teu estil o que t’agradi més.

 

Tendència de cortines aquesta tardor 2022

Durant aquesta tardor 2022 les cortines es tornen a imposar com la peça fonamental de la decoració de la casa. Recuperen el paper protagonista en la creació d’ambients agradables, acollidores i reguladores de la llum natural. Un trio guanyador que, de ben segur, reconeixeràs en totes les propostes de què et parlem.

Les línies generals de les cortines durant la tardor 2022 són les següents:

  1. Prima el minimalista sobre el recarregat.
  2. Les cortinetes llisos són els recursos més repetits en totes les col·leccions, encara que no els únics.
  3. Llum o opacitat? Tu tries què és el que vols per a la tardor a casa teva.

 

Tendència 1: Busets translúcids

Es tracta de guanyar llum natural a l’interior del teu habitatge, però sense renunciar a la privadesa que ofereix una cortina gruixuda.

En aquest sentit, i com t’hem explicat abans, les cortinetes s’imposen. Tot i que, això sí, a diferència dels tradicionals -que acompanyen altres cortines- en aquest cas ho fan de manera única i amb una trama gruixuda que filtri molt la llum.

Els llargs tant se val. Els trobem tant per a finestres petites com per a grans balcons.

Els trobarem acolorits o en color blanc, però sempre llisos.

Generalment han estat confeccionats per polièster i lli; cosa que li dóna cert gruix i pes que fixa l’onada.

 

Tendència 2: Cortines tèrmiques

Si vius a una zona de fred, aquesta és la millor opció. Són cortines l’aspecte de les quals recorda el d’una cortineta, encara que és molt més gruixuda i sol oferir-se en colors més foscos. Són ideals per mantenir a ratlla les baixes temperatures.

Solen ser opaques i no deixen que la llum es filtri des de l’exterior.

 

Tendència 3: Ratlles blanques i grises

La sobrietat i l’elegància s’imposen en unes cortines senzilles, úniques. Tipus cortineta però amb el dibuix de ratlles gruixudes al seu entramat.

És una cortina que filtra la llum però només en part.

Especialment recomanades si ets dels qui tenen mobles d’aquests colors o que hi combinen.

Tendència 4: El rosa a la cortina

Si el rosa ha aconseguit obrir-se un forat a tota la indústria tèxtil, també s’ha colat a la roba de casa. Ho ha fet en diferents tonalitats, però sempre llis i gens estrident.

Generalment solen estar realitzades de polièster i recorden una cortineta gruixuda.

Deixen passar la llum però de manera gradual i generen un espai de colors rosacis molt agradable.

 

Tendència 5: Per als qui volen formes

Si sou d’aquelles persones que fugen de la uniformitat, res millor que unes cortines amb gravats. No arriben a l’estridència dels grans estampats; però sí que aporten una ruptura de la monotonia.

 

 

Les teves cortines per professionals a Pujadas i Martí

Recorda que abans de decidir-te per una cortina, el millor és sol·licitar ajuda professional. Un assessorament especialitzat que analitzarà el que necessites i t’orientarà sobre això. I que, en el cas de Pujadas i Martín, fins i tot podem confeccionar allò que el teu habitatge necessiti. Tot això sempre amb la millor qualitat-preu del mercat i totes les garanties.

No ho dubtis i vine a Pujadas i Martí!

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *