Novetats de cortines el 2023

Si vols conèixer les principals novetats de cortines que arribaran el 2023, ets al lloc indicat. I és que a Pujadas i Martí estem al corrent de tot el que passa al sector i de les principals renovacions que es produeixen, temporada rere temporada. Per això hem redactat aquest article amb el qual volem donar-te a conèixer totes. Així podràs avançar-te i renovar l’aspecte de casa teva perquè estigui a l’última.

 

Novetats de cortines el 2023

L’any 2023 ve carregat de propostes molt atractives i noves per a cortines. I és que cada cop som més conscients de la necessitat de canviar el nostre sistema de cortinatge, cosa que fa que l’oferta dels fabricants sigui cada vegada més diferent de l’anterior. Per això és important que quan vagis a adquirir noves cortines per al teu habitatge ho facis en un espai professional com Pujadas i Martí. I és que no és el mateix escollir una cortina en un espai asèptic on tenen seccions dispars i ningú no s’especialitza en res, que fer-ho amb nosaltres. Un lloc on t’atén personal que actualitza els seus coneixements i que sap ajudar-te a dissenyar el teu projecte, tenint en compte no només els teus gustos, sinó també les darreres tendències i teixits.

 

La cortina estrella del 2023

La cortina que s’imposarà el 2023 és la cortina amb ona perfecta. És a dir, una cortina confeccionada de manera que el teixit es reparteix i mou generant ones de la mateixa mida i gruix. Això crea un repartiment del teixit equitatiu per tota la finestra que comunica equilibri. Una idea que es repeteix a moltes col·leccions de fabricants de cortines de tot el món. Per això la destaquem sobre la resta.

Es tracta d’un sistema de cortinatge molt senzill de manejar, que treu el millor de qualsevol estampat o color i que genera degradats de llum molt interessants (tot i que això darrer depèn també del teixit pel qual s’opti).

Així doncs, si vols estar a la moda a casa teva, el millor és col·locar una cortina d’aquest estil als espais on vulguis intervenir.

Altres oposicions reeixides per al 2023

Tot i això, no és la cortina d’ona perfecta l’única que podem trobar. Hi ha altres opcions que mantenen posicions (com les cortines de taules) o que es colen a la llista per primera vegada (com les enrotllables). En tots els casos són opcions que cal estudiar habitació per habitació, ja que cadascuna presenta uns avantatges i inconvenients que cal valorar abans d’escollir-ne una de manera definitiva.

Així, per exemple, les cortines enrotllables són ideals per als qui tenen finestres petites, per instal·lar a les habitacions dels més petits (doncs evita que la part inferior de la mateixa estigui a l’abast, cosa que implica la possibilitat de patir deficiències), per els qui agraden de regular la llum de tot moment, o bé per a aquelles persones que prefereixen una decoració minimalista i/o funcional.

Relacionat amb això darrer cal assenyalar que els panells japonesos estiguin ocupant les posicions elevades de tan particular rànquing. I és que és un sistema còmode, que presenta molts colors i dibuixos. I que s’adapta a qualsevol necessitat en poder desmuntar-lo i muntar-lo amb facilitat. Els que més es repeteixen a les col·leccions del 2023 són els tipus screen. També els confeccionats amb materials nobles o naturals com el lli. Tots dos en acabat llis.

Finalment, i per tancar aquesta llista de propostes en cortinatges de 2023, cal destacar que les catifes sense vareta s’obren pas pel que fa a sistemes per a la decoració de la casa. La favorita dels grans fabricants és la versió curta i en colors diversos, encara que principalment llisos.

Així doncs, ara que ja coneixes les principals novetats en cortines el 2023, només has de decidir quina vols instal·lar i on. Nosaltres farem que es materialitzi com més aviat millor.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *