Com integrar les cortines en la decoració de la teva llar

Com integrar les cortines en la decoració de la teva llar és una pregunta que sol sorgir quan ens proposem canviar les que ja hi ha; o quan hem comprat els mobles sense tenir en compte què sistema de cortinaje o quins teixits són els que millor s’adapten al nostre habitatge. En tots dos casos es tracta d’una situació que hem de resoldre amb cura i tacte per no ficar la pota.

Perquè puguis fer-ho sense problemes, des de Licitades i Martí  t’oferim els següents consells perquè puguis integrar les cortines en cadascuna de les estades de la teva casa, aconseguint que passin desapercebudes. Encara que moltes són coses molt òbvies de vegades se’ns oblida a l’hora de comprar les nostres cortines.

Integrar cortines en la teva llar

Per integrar les cortines en la decoració de la teva llar, has de seguir una sèrie de pautes. Les més destacades són les següents:

Millor teixits llisos que estampats. Els estampats solen cridar molt l’atenció, per la qual cosa si tens dubtes sobre quina cortina combinaria millor amb el teu estil decoratiu, fuig d’aquest tema doncs és complicat que trobis un que encaixi perfectament en l’ambient que ja has escollit. Dins de l’estil llis, opta per colors que t’agradin, per teixits de dos o tres colors, etc. D’aquesta manera li estaràs donant dinamisme a l’estada. Fins i tot per donar-li un toc més original pots decorar-les amb motius decoratius de tot tipus com a aplicacions i brodats. D’aquesta manera seran completament originals i donaran a la cortina un toc especial.
Diverses capes per guanyar versatilitat. Si tries cortines en les quals es compti amb dos teixits diferents és molt probable que surtis guanyant. En aquest cas l’important és que una de les capes sigui una cortineta, per permetre l’entrada de llum durant el dia; mentre que l’altra pot ser d’un teixit més gruixut i opac per poder guanyar intimitat una vegada que arriba la tarda o la nit. Aquest tipus de solucions fan que l’estada en la qual es troba sembli més vestida i acabada. I, sobretot, més elegant.
Complements de la llar a joc amb les cortines. Són la forma més senzilla d’integrar aquests elements en la decoració de l’espai en què es troben. Per a això n’hi ha prou amb adquirir o confeccionar, del mateix teixit, coixins, fonguis de sofà, mantes, etc. De manera que la presència de la cortina quedi integrada en un conjunt. Si aquestes cortines es troben en un dormitori, hauràs de combinar-les amb la roba de llit.
Dos o tres teixits combinats. Pots tenir cortinajes que es componguin de dos, tres o més corts de teixits diferents. Un d’ells, fins i tot, pot ser estampat. D’aquesta manera, estarem creant un ambient diferent i multipliquem les possibilitats d’integrar les nostres cortines en la decoració de l’habitació en la qual es col·loquen.
Blanco. Escollir unes cortines en blanc s encertar al cent per cent. És igual que està brocat, que sigui més o menys pur o que el teixit sigui més o menys gruixut, en escollir el blanc estarem integrant les cortines en l’estil decoratiu en el qual es trobi. Beneficiant-nos, a més, de major entrada de llum i d’una sensació d’amplitud que no és molt comuna.

En Licitades i Martín comptem amb un ampli assortiment de teixits per a cortines de tot tipus, per la qual cosa n’hi ha prou que t’acostis a les nostres instal·lacions (virtuals o físiques) per escollir el que més et convenç. Si, per contra, tens algun dubte també podem ajudar-te sobre com integrar les cortines en la decoració de la teva llar.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *