Cortines roller continua sent tendència

Cortines roller un clàssic que continua sent tendència

Les cortines de tipus roller són un clàssic que continua sent tendència a l’àmbit de la decoració d’interiors. Per això, segueixen sent les més utilitzades en espais públics i privats; destacant especialment el seu ús a les oficines i despatxos professionals.

Si encara no saps com són aquestes cortines a Pujadas i Martí aquest article t’esclarirà tots els dubtes. I és que aquest sistema de cortinatge és molt més que un element per cobrir les finestres.

 

Cortines roller un clàssic que continua sent tendència

Les cortines d’una estada són l’element fonamental de la decoració. I és que per extensió ocupen la major part dels espais que hi ha a la vista. Però, a més, ens permeten generar ambients agradables on poder romandre de manera còmoda. Controlar la llum i la temperatura que fa al seu interior.

Per tot això, escollir adequadament les cortines és important.

Cortines Roller

Anomenem cortines roller un sistema de cortinatge que s’enrotlla sobre si mateix. És un tipus de cortina que resulta ideal per als que tenen poc espai on col·locar-les o desitgen comptar amb una cortina de múltiples prestacions.

Els avantatges més destacats de les cortines tipus roller són els següents:

1- Privadesa. Això permet mantenir les finestres obertes sense veure vist des de l’exterior i poder gaudir de la llum en el grau que necessitem.

2- Varietat de colors i teles. Perquè puguem adaptar-nos a les nostres necessitats i estil decoratiu.

3- Regulació de la temperatura ambiental. Gràcies al control de la quantitat de llum que es filtra a dins. Això suposa, a més, un important estalvi energètic.

4- Evita la decoloració dels mobles en eliminar la llum que es filtra i evitar el contacte directe amb els elements de l’interior de les habitacions.

5- Llarga durabilitat i resistència. Ja que estan fetes en teixits especialment resistents.

6- Enfosquiment dels ambients. En controlar la quantitat de llum que volem que arribi a cada estança. Cosa que s’agraeix especialment a l’estiu.

 

Tipus de cortines roller

Les cortines tipus roller poden adquirir moltes variants, colors, sistemes i fins i tot textures. Per això és important conèixer-les abans d’adquirir-ne alguna. Entre les més destacades hi ha les següents:

 

  1. Roller Screen

Són la millor opció si es busca obtenir el control solar absolut a l’interior dels ambients que recreem a la nostra oficina o llar.

Aquest tipus de cortines roller ofereixen visió de l’exterior alhora que protegeixen els interiors dels raigs ultraviolats, filtrant la llum i brindant un gran confort visual. Aquestes cortines estan confeccionades a partir d’un teixit la trama del qual restringeix la visió des de l’exterior, per la qual cosa manté la privadesa durant el dia.

 

  1. Roller Black Out

En aquest cas, les cortines s’utilitzen amb un objectiu principal: bloquejar completament els raigs ultraviolats que arriben a les nostres finestres. Això prevé un 75% que es cola calor a l’interior de les habitacions. Això comporta un estalvi energètic important en l’ús dels sistemes de refrigeració.

 

  1. Roller en tela decorativa

Són cortines realitzades en el teixit de trama característic d’aquest sistema però que pots trobar en nombrosos colors, textures, estampats… Si veus el seu catàleg complet et sorprendràs molt.

 

  1. Roller Twinline

En aquest cas, es tracta d’una cortina amb doble teixit. Alterna franges opaques amb altres translúcides. Són ideals per als amants de la privadesa i per als que busquen un plus de disseny.

 

En qualsevol cas, si vols gaudir d’aquest tipus de cortines a casa teva i necessites ajuda per escollir la que millor s’adapta a tu, no ho dubtis i posa’t en contacte amb nosaltres. Recorda que a Pujadas i Martí som especialistes en aquest tipus de cortines i, per tant, estarem encantats d’atendre’t.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *