canvi exprés

TENDÈNCIES EN CORTINES 2015: NOUS COLORS I ESTILS FUNCIONALS

Les tendències en cortines 2015 es un tema que genera molt interés sobretot quan vam crear una empresa en la qual s’atén al públic, com un restaurant o un hotel, i per què no quan vam estrenar casa o volem millorar l’aspecte del nostre habitatge habitual.panel japones03

Les cortines són els elements decoratius per excel·lència d’un habitatge. Complements amb els que es vesteixen parets, s’acoloreix la llum que entra a les diferents estances i es marquen estats d’ànim dels que allí es troben.

Malgrat el que moltes persones pensen, les cortines es renoven, adaptant-se a les diferents modes decoratives, adoptant noves formes i apostant per nous tèxtils.

Propietats que caracteritzen les tendències en cortines 2015 que es van succeint en el temps, any rere any. Aquestes novetats es caracteritzen, d’una banda, per la recerca de l’espiritualitat i la necessitat de relaxar a l’interior del nostre habitatge; de l’altra, per l’enfortiment de la tendència de l’estil industrial.

 La principal novetat de les tendències en cortines 2015 és l’aparició de la cortina amb riel ona perfecta. Aquest nou sistema de penjar cortines està compost per una barra d’alumini i embellidors en acer cromat, que s’utilitza per obtenir ones perfectes en la nostra cortina, de manera que la nostra cortina estarà sempre ben col·locada.

Té diferents sistemes d’obertura i es pot personalitzar el lloc pel qual volem que s’obri el tèxtil, ja que es tracta d’un producte fabricat a mida.

 

132Aquest gust per les ones és una de les tendències en cortines 2015 on també podem apreciar el retorn de les venecianes (en alumini o en fusta sent especialment forta la recuperació de les segones), la permanència per l’estètica zen amb l’ús de les cortines enrotllables japoneses i els sempre pràctics estors (la variant enrotllable s’ha encimbellat com una de les opcions preferides dels usuaris).

En aquests dos últims casos, a més, hem de tenir en compte que, amb l’ús majoritari de les impressores especials, es poden obtenir productes personalitzats, podent dibuixar sobre elles les imatges que més ens agradin.

Un altre element important en les tendències en cortines 2015 és que els decoradors i interioristes s’oposen a l’ús d’un únic criteri en els tèxtils de tot l’habitatge.

Per a això es té molt en compte el tipus d’estada, els colors i l’espai de què es disposa; sent especialment rellevant que la textura de les teles que s’empri harmonitzi amb els mobles de cada estada i que reguli el pas de la llum en aquest espai. A les habitacions, les tendències en cortines  2015 és recuperar el romanticisme.

Per això, els decoradors recuperen les cortines en els dossers.

TENDÈNCIES EN CORTINES 2015: COLORS I FORMES

Vermells marronosos, verds, blaus, taronges i gris. Aquests cinc colors resum l’aposta de decoradors i fabricants de cortines per a l’any 2015. Conceptes diferents per diferents formes d’entendre la vida i amb les quals es pretén respondre a les necessitats de tot el món.tendències en cortines 2015 pujadas i marti

L’estrella de les apostes entre les tendències en cortines 2015 és un to de color porpra que es coneix amb el nom de Marsala i que la marca Pantone ha dissenyat per al 2015 definint com el color de l’any. Aquest color és un vermell marronós, inspirat en el vi que es produeix a la regió siciliana de Marsala -d’aquí el seu nom. Es tracta d’un color càlid, elegant i sofisticat, que aportarà noves formes d’entendre els interiors dels habitatges.

L’ocupació del color verd en la decoració és un recurs que es relaciona amb la relaxació i la tranquil·litat, pel que sol emprar-se en salons i zones de treball amb freqüència. En la gamma del color verd destaca el domini del llima, un matís que podem combinar amb grocs i blaus donant un toc modern al nostre entorn.

Per contra, amb l’ús del taronja, matisarem la llum que penetra en les nostres estades i subratllarem els tons vius que hi hagi al voltant; i amb l’ocupació dels grisos s’agrega un plus d’elegància i sobrietat a l’entorn.

En les tendències en cortines 2015 aquests colors es poden trobar llisos o estampats. Així , en nombrosos catàlegs de tèxtils trobem múltiples i grans dibuixos acolorits .

Els més freqüents són les formes geomètriques , els motius florals , els estampats relacionats amb Àfrica i els animals salvatges , així com els dissenys ikkat .

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *