Cortines d'hospital

Cortines d’hospital

Cortines d’hospital: Les cortines d’hospital són diferents de les que col·loquem a casa nostra. Han de tenir unes particularitats que les fan singulars i no tothom té la possibilitat de dur-les a terme. No obstant això són molts els seus avantatges a l’hora de cuidar la labor que es realitza en el seu interior. Per aquest motiu cada vegada són més els professionals sanitaris que les reclamen per als seus despatxos professionals privats.

 

Cortines d’hospital
Cortines d'hospital

Les cortines d’hospital poden ser re-utilitzables o d’un sol ús. Les primeres s’usen, es netegen (de manera específica per empreses especialitzades i seguint uns escrupolosos protocols sanitaris de desinfecció) i es tornen a col·locar. Això significa que hem de tenir diversos jocs per treure i posar periòdicament o cada vegada que sigui necessari.

Les segones, les d’un sol ús, són cortines que es fan servir i és llencen en funció de les necessitats de l’espai en el qual és col·loquen. El seu principal avantatge és que no fa falta netejar-les, per la qual cosa sempre estan en òptimes condicions higièniques. El que suposa, a més, que es redueixin els costos per aquest capítol en un 97 per cent respecte al que es gasta en condicions normals.

Característiques de les cortines d’hospital d’un sol ús

Cortines d'hospital Les cortines d’hospital d’un sol ús tenen capacitat provada per inhibir el creixement bacterià en el seu teixit, amb el que es converteixen en aliats del personal sanitari, ja que poden reduir el risc d’infecció. A més estan realitzades d’un material Ignifug, la qual cosa suposa també un reforç de les mesures de seguretat de l’espai en el qual s’instal·len.

Gràcies al material de què estan fetes, fan que sempre llueixin amb un plisat excel·lent i amb un aspecte immillorable. Es tracta d’una tela que no ha estat teixida. És a dir, s’ha fet com a planxa gràcies al material sintètic que li serveix de base. Això és precisament el que fa que sigui antibacteriana, ja que està composta de filaments metàl·lics que repel·leixen patògens. A més, té propietats contra les espores que ajuden al fet que la superfície de la cortina es converteixi en una barrera protectora enfront dels atacs de bacteris i microbis. El que suposa millorar la seguretat del personal sanitari i dels pacients. Especialment en unitats de cremats, de malalties infeccioses, vigilància intensiva, serveis de cardiologia, sales d’oncologia i aïllament, emergències, etc.
Gràcies al fet que han estat elaborades amb polipropilè, poden eliminar-se com a residus hospitalaris sense que això afecti el medi ambient.

Aquestes cortines d’hospital estan disponibles en color blau, se serveixen en paquets de deu unitats. S’ajusten als riells que les suporten amb ganxos de color blanc.

Cadascuna de les cortines d’hospital d’un sol ús té una etiqueta identificativa perquè pugui controlar-se la data en què s’ha posat i quantes dades es considerin importants.

Les dimensions de cada cortina d’un sol ús són, en general, de 7,5 metres d’ample x 2,0 metres d’alt; encara que existeix la possibilitat de personalitzar-les.

No requereix grans habilitats per col·locar-les i, per tant, no és necessari comptar amb personal especialitzat.

Pujadas i Martí treballem aquest material també conscient que molts dels nostres clients, amb consultes pròpies, necessiten aquest recurs per protegir la intimitat dels seus pacients quan passen per la seva consulta. Així que, si busques aquest tipus de materials, no dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres i t’ajudarem a materialitzar-ho.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *